top of page

Alarmsystemen

Alarm Van Der Biest werkt met de alarm systemen Van Smartliving.

Smartliving panelen zijn zeer innovatief, naast de standaard functies van een alarmpaneel zijn ze ook uitermate geschikt voor allerhande home automation functies. Het volledig 2-weg draadloos subsysteem, de flex-IO functie en de verschillende communicatiemogelijkheden maakt het paneel uitermate flexibel. Het systeem kan uitgerust warden met verschillend types design keypads waaronder de Alien touch screen waarvan de interface volledig kan aangepast warden aan de wensen van de klant. Eenzelfde interface is ook mogelijk via 
de Smartlan webpagina of de Alien mobile app ( Android / Apple ). 

Voor de bediening van het systeem zijn er verschillende types klavieren. Eenvoudig en klassiek met echte drukknoppen, moderne touch klavieren met de dezelfde look als de klassiek en ook volledig grafische touch panelen die vrij naar wens van de klant kunnen geconfigureerd worden. 

smartliving_keyboards.png

Bediening is ook mogelijk dmv een badge in een stijlvolle sleutelhanger of met een app die beschikbaar is zowel voor Android als voor 105.

smartliving_app_badge.png

Met de Inim Smartliving kunnen parallel aan de beveiligingsfuncties oak automatisatiefuncties toegevoegd worden. Het licht automatisch aan wanneer je thuiskomt of weer uit enkele minuten nadat je vertrokken bent? Binnenverlichting aansturen op basis van een detectie in de tuin? Het kan allemaal. Van eenvoudig met een touch-display in combinatie met een relais- en dimmermodule tot zo complex je maar wil met behulp van de KNX-interface. 

inim_displays.png
bottom of page